såhär håller min mamma på dagarna i ända



Någon annan som känner igen sig?

Let me introduce...



...myself.

Top Model-snack

Som den Top Model-nörd jag är måste jag ju skriva lite om tisdagens avsnitt... Jag blev lite besviken att Lauren Brie åkte ut, och inte Sheena. Okej, hon kanske är ganska intetsägande, men hon tar fantastiskt fina bilder! Sheena däremot har alltid legat i mitten, aldrig bland de sämsta men inte bland de bästa heller. Jag tycker hon borde ha åkt ut istället. Visst, Lauren Brie's bild i gårdagens avsnitt var inte vacker, bara falsk och överdriven, men kolla in dessa:





Den i vattnet tycker jag är fantastisk. Ögonens intensitet, håret och så hur hon håller händerna. Som Tyra skulle sagt: "Fierce!"

Fast nu när jag tänker på saken så har Sheena också tagit en hel del fina bilder. Den här är min favorit:


Absolutely beautiful...

Men den jag imponeras mest av är ändå Marjorie. Hon tar så fina bilder, och det är henne jag "hejar på" (vet dock vem som vinner så det är ju inte så meningsfullt att heja på nån).

Vem tycker ni är bäst, och varför?

"I've got a jar of dirt!"

Hade tänkt lägga upp några av mina gamla teckningar, och passande nog så hittade jag den här:


Vad tycks?

Ni ser väl vem det är?

Jag skulle tro att den är gjord 2007, eftersom det var där nånstans jag var inne i en extrem Johnny Depp-period. Är ganska nöjd med teckningen, men tyvärr är kvaliteten här väldigt dålig eftersom jag fotat av teckningen med en kamera, och det var min gamka kompaktkamera med 3 megapixel. Anledningen till att jag inte tagit ett nytt foto med min Canon eller skannat in den är att jag tyvärr inte har kvar originalet längre (gav det i present till en POTC-galen kompis).

Kommentera gärna vad ni tycker är bra och vad som kan bli bättre!
Har inte ritat på ett tag nu, men ska försöka börja igen. Slänger kanske upp några fler gamla teckningar imorgon eller så, om ni vill?!

Song of the day Friday 23rd

Hej. Känner mej inte särskilt glad för tillfället. Har inte alls någon fredagskänsla faktiskt. Helgen ska väl tillbringas med en del plugg, eller jag ska försöka i alla fall. Om jag inte blir mer sjuk, det vill säga. Idag har jag haft ont i halsen hela dagen, inte så kul... Men usch vilket oinspirerande inlägg, jag som bara hade tänkt slänga in en Dagens låt innan jag går och dricker varmt vatten & kanske kollar på de nya avsnitten av LOST (vad tycker ni som har sett dem?).
Här kommer då the song of the day:




The Fear med Lily Allen.
Egentligen gillar jag inte direkt musiken och soundet, föredrar det som är på hennes skiva Alright, Still, men texten i den här låten är definitivt värd att tänkas på.
En bit av den tänkvärda texten:

I want to be rich and I want lots of money
I don’t care about clever I don’t care about funny
I want loads of clothes and fuckloads of diamonds
I heard people die while they are trying to find them

I’ll take my clothes off and it will be shameless
‘Cuz everyone knows that’s how you get famous
I’ll look at the sun and I’ll look in the mirror
I’m on the right track yeah I’m on to a winner

Life’s about film stars and less about mothers
It’s all about fast cars cussing each other
But it doesn’t matter cause I’m packing plastic
and that’s what makes my life so fucking fantastic



5 januari

Hej allihopa! Dagen har tillbringats med en lång promenad i vinterrusket. Hoppas allt är bra med er! Imorgon börjar Top Model 11, det blit kul! :) Cheers!


RSS 2.0